Medior Computing verzorgt op de praktijk gerichte, zinvolle en prettige cursussen. Wij zetten daar moderne 17 inch laptops met ondersteuning van een beamer in. Door onze lage prijzen zijn de cursussen en workshops voor vrijwel iedereen betaalbaar. Ná de cursus geven wij standaard nog een maand gratis ondersteuning op een manier zoals u dat wenst per telefoon, mail of internet (indien mogelijk).

Graag nodigen wij u uit om ons uitgebreid aanbod in cursussen en workshops door te nemen! Wilt u privéles of een opfriscursus? Wij verzorgen dat bij u thuis of op onze locatie voor u op maat. De tarieven zullen u zeker meevallen.

Bekijk eens ons aanbod dat regelmatig wordt aangevuld.

Medior Computing heeft een breed pakket computeropleidingen

Medior Computing is een klein bedrijf en stelt zich dienstbaar op naar het MKB, particulieren, verenigingen en groepen voor het verzorgen van computercursussen en workshops. Medior Computing hanteert aantrekkelijke prijzen, biedt een professionele begeleiding en een uitstekende nazorg! Ook onze Algemene voorwaarden en cursusvoorwaarden zijn zeer gunstig. Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Medior Computing biedt u niet alleen een breed pakket aan computeropleidingen, maar kan ook uw website ontwerpen. De relevante kennis op dit gebied is in de afgelopen jaren opgedaan als systeem- en applicatiebeheerder en als trainer/docent voor instanties als HCC, Centa, Telstar, Magix, Iobit en Siber Systems.

Medior Computing wijst u de weg in de wereld van Informatie en Communicatie Technologie.

Medior Computing repareert en onderhoudt uw computer

Medior Computing repareert en onderhoudt ook uw computer en/of netwerk. Wij zijn vakkundig en kunnen u daardoor tijd en dus geld besparen bij het herstellen van computer- of netwerkproblemen. Medior Computing coördineert en initieert in voorkomende gevallen samenwerking met andere bedrijven. Tevreden klanten, daar doen we het voor!Over Medior Computing