Terug
Home
Over ons
Particulieren
Bedrijfsleven
Overige diensten
Contact
Inschrijfformulier
Cursusvoorwaarden
Algemeen
Excel is het rekenprogramma van Microsoft. Een digitale rekenmachine als Excel wordt ook wel een ‘spreadsheet’ (in goed Nederlands rekenblad) genoemd. Excel is een van de bekendste spreadsheets.
In Open Office heet de module Calc. Medior Computing verzorgt ook een cursus voor deze module.

Rekenblad
Een rekenblad vraagt natuurlijk om getallen. U leert dan ook getallen en datums in te voeren en hiermee eenvoudige berekeningen te maken. Ook het selecteren en kopiëren van alles wat u hebt ingevoerd of is berekend, wordt behandeld.

Formules
Berekeningen kunt u ook uitvoeren door middel van formules. We zullen in deze computercursus dan ook een aantal veel gebruikte formules behandelen.

Grafieken
Grafieken spreken vaak voor zichzelf. Daarom zorgen wij ervoor dat u na afloop van de cursus van uw cijfers mooie grafieken kunt maken.

Opmaken en afdrukken
Berekeningen worden voor iedereen duidelijker als de opmaak, de presentatie van de cijfers, er goed uit ziet. Wij besteden dan ook samen met u de nodige tijd om uw calculaties een fraai uiterlijk te geven.

Werkwijze
Ook deze cursus wordt qua tempo helemaal aangepast aan het tempo van u. In heldere woorden en met geduld leren we u hoe alles werkt. In deze cursus zal veel geoefend worden. Oefening baat kunst, nietwaar?

Wat moet u al kunnen?
Om deze cursus te kunnen volgen dient u enige vaardigheid te hebben met de computer. U kunt de PC opstarten en weet wat vensters zijn. Ook het toetsenbord en de muis kunt u bedienen.

Ondersteuning
Gedurende de weken van de cursus krijgt u gratis ondersteuning door middel van de telefoon, e-mail en indien mogelijk via het internet (ondersteuning op afstand).

U zou evt. eerst onze ‘Basiscursus PC’ kunnen volgen.

Medior Computing verstrekt u ook een CD met oefeningen en gratis programma’s

Klik hier voor de prijslijst.

Klik hier om u aan te melden voor deze cursus.
Cursus Excel of Calc