Waar wilt u mee aan de slag?
Waar wilt u mee aan de slag?


Over Medior Computing

Computerreparatie


Computeronderhoud


Cursus boeken


Nieuwsbrief ontvangen


Een computercursus volgen


Aan een workshop deelnemen


Privélessen volgen


Mijn computerkennis opfrissen


Een website bouwen


Een fotoalbum maken


Google toepassingen verkennen


Mijn digitale foto’s bewerken


Mijn video-opnamen bewerken


Een webwinkel maken

Welke informatie wilt u?
Welke informatie wilt u?
Pagina Zoom

Medior Computing is een klein bedrijf en stelt zich dienstbaar op naar alle mensen die op de een of andere manier hulp rondom hun computer nodig hebben. Medior Computing richt zich daarbij niet alleen op de medioren, maar ook op de junioren die al heel volwassen zijn en de senioren die zich veel jonger voelen. Medior Computing is er voor particulieren, verenigingen en groepen en het MKB. Medior Computing geeft u de laagste prijs, een professionele begeleiding en de beste nazorg!

Over Medior Computing

Medior Computing beschikt over een brede deskundigheid op het terrein van ICT. Door intensief contact met de doelgroepen, weten wij waar de behoefte ligt. Daardoor zijn wij ook goed in staat om ons cursusaanbod en ondersteuning af te stemmen op de wensen van onze doelgroepen.

Medior Computing biedt een breed pakket aan computeropleidingen en -ondersteuning.

De relevante kennis op dit gebied is in de afgelopen jaren opgedaan als systeem- en applicatiebeheerder en als trainer/docent voor instanties als HCC, Centa, Telstar en Magix. Medior Computing wijst u de weg in de wereld van Informatie en Communicatie Technologie.

Medior Computing verzorgt op de praktijk gerichte, zinvolle en prettige cursussen. Door onze lage prijzen zijn onze cursussen en workshops voor vrijwel iedereen betaalbaar. Ná de cursus geven wij standaard nog een maand ondersteuning op een manier zoals u dat wenst (telefoon, mail of internetverbinding (indien mogelijk).

Medior Computing biedt u elke eerste dag van de maand een gratis handleiding ter download aan voor het gebruik van meestal gratis computerprogramma’s of tips & trucs bij het gebruik van uw computer. De handleiding is helder, volledig en altijd up-to-date. Heeft u geen printer? Bestel de handleiding dan bij onze webwinkel en we sturen u deze op.

Graag nodigen wij u uit om ons uitgebreid aanbod in cursussen en workshops door te nemen! Wilt u privéles? Wij verzorgen dat op onze locatie of bij u thuis voor u op maat. De tarieven zullen u zeker meevallen. Neem eens contact met ons op.


Medior Computing repareert en onderhoudt ook uw computer en/of netwerk. Wij zijn vakkundig en kunnen u daardoor tijd en dus geld besparen bij het herstellen van computer- of netwerkproblemen. Medior Computing coördineert en initieert in voorkomende gevallen samenwerking met andere bedrijven. Tevreden klanten, daar doen we het voor!Medior Computing beschikt over een brede deskundigheid Medior Computing heeft een breed pakket computeropleidingen Medior Computing biedt maandelijks een gratis handleiding aan Medior Computing repareert en onderhoudt uw computer