Medior Copmputing-cursus Internet & E-mail voor beginners Cursusoverzicht

Internet en E-mail voor beginners

Medior Computing verzorgt ook een computercursus Internet en e-mail voor beginners, waarbij het accent ligt op het veilig communiceren. Ook u kunt niet meer om deze toepassingen heen. Al snel wordt u naar uw e-mailadres gevraagd of verwezen naar een bepaalde internetpagina. Na deze cursus kunt u slim en zelfstandig internetten en e-mailen.

Windows 7 voor gevorderden

Deze curus is bestemd voor degenen die zich meer willen verdiepen in de mogelijkheden van de computer zoals het configureren van de computer, het aanleggen van een netwerk, het branden naar DVD, het maken van back-ups, het downloaden, etc. Er is ruimte voor eigen inbreng van eigen onderwerpen.

Deze cursus sluit naadloos aan bij de basiscursus voor beginners.

Fotobewerking met Picasa (dagcursus)

Fotobewerking is een techniek die, na intrede van de digitale camera, voor iedereen is weggelegd. Met Picasa leert u uw foto’s beheren, bewerken en te exporteren. Natuurlijk gaan we niet voorbij aan het uploaden naar internet (webalbum en Youtube) en het maken van een mooie fotocollage met allerlei leuke effecten.

Videobewerking met Magix Video de Luxe 2014 (dagcursus)

Medior Computing heeft goed nieuws voor degenen die een videocamera hebben aangeschaft en de ruwe films daarna willen bewerken. Wij leren u de mooiste technieken van Videobewerking met het zeer complete programma Video de Luxe van Magix. Na de cursus bent u in staat om professionele filmprojecten te maken. De film te uploaden naar Vimeo of Youtube of op een DVD te branden!

Webdesign met WebPlus X7 (dagcursus)

Voor degene die een eigen bedrijfje hebben, een hobby beoefenen, of andere zaken onder de aandacht willen brengen, komen niet meer om een website heen. Immers het internet is een uitstekende manier om anderen te bereiken. Medior Computing leert u de technieken om een professionele website te maken met dit gebruiksvriendelijke en veelomvattende programma.

Webwinkel (dagcursus)

Heeft u ook het plan om via internet te verkopen? Start dan een webwinkel met het alomvattende programma Mijn Webwinkel 5! Medior Computing bouwt samen met u een gedegen webwinkel. Of u outlet-kleding of sieraden aan de man brengt, tweede hands boeken verkoopt of een broodjeshuis runt, het kan allemaal met dit pakket. De webwinkel van Medior Computing is ook met dit programma gemaakt.

MS Office modules

Medior Computing verzorgt ook de Office cursussen van Microsoft; Word, Excel en PowerPoint 2010. In deze cursussen leert u niet alleen het programma kennen, maar ook veel tips & trucs. Meer informatie? Klik op het pictogram hiernaast >>>

Bij Medior Computing kunt u ook terecht voor een ruim aanbod in workshops en op maat gesneden privé-lessen. Ook bij het volgen van een workshop of privécursus ontvangt u een heldere en volledige handleiding of cursusboek.  Basiscursus voor beginners

Medior Computing verzorgt een Basiscursus voor beginners. In deze cursus behandelen we: De bediening van de computer (muis en toetsenbord), Het bureaublad, startmenu, taak- en de systeembalk. We behandelen internet en e-mail staan ook stil bij de beveiliging. Met de tekstverwerker MSWord 2010 maken we een document en slaan deze, na het opmaken, op. Na deze cursus bent u goed thuis in de bediening van de computer.

Windows 7 voor beginners

Google Apps (toepassingen) voor zowel beginners als gevorderden (dagcursus)
Google is allang niet meer die snelle zoekmachine, maar heeft inmiddels diverse gratis toepassingen op de markt gebracht. Denk aan Gmail, Google Earth en Google Maps, Picasa, Webpagina maken, Blogger, Agenda, Docs, etc.

In deze cursus laten we u kennismaken met de vele toepassingen van Google.

Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer Meer

Medior Computing biedt diverse computercursussen aan in Noord Nederland.  Bekijk de Agenda voor meer informatie over de lopende cursussen.


U oefent op onze moderne 17 inch laptops met ondersteuning van een beamer.

Tijdens de computercursussen zal veel geoefend worden en wij begeleiden u persoonlijk, vóór, tijdens en ná de cursus!


Stel het niet langer uit en geef u op voor één van onze gezellige en leerzame computercursussen.


Medior Computing maakt altijd gebruik van de nieuwste software waardoor uw kennis na de gevolgde cursus altijd up-to-date is. Dat is wel zo belangrijk.